Teacher-fest “Від творчості до успіху”

У рамках Київського обласного фестивалю «Віват, учителю, віват!» 2 жовтня на базі Немішаївського НВК пройшов Teacher-fest “Від творчості до успіху” педагогічних працівників Бородянського району. У заході взяли участь близько 200 працівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, а також Г. Єрко, голова Бородянської районної ради, В. Корнієнко, заступник голови Бородянської районної державної адміністрації, В. Кухар, начальник відділу освіти Бородянської районної державної адміністрації, голови селищних та сільських рад.

Це був фестиваль творчості, креативності та нових ідей. Учасники фестивалю мали можливість відвідати виставки-презентації «Успішні освітні практики» закладів освіти району, ознайомитись з інформаційними банерами, взяти участь у майстер-класах «Умілі ручки творять дива» та разом з дошкільниками та вчителями НУШ – у ранкових зустрічах та веселих руханках, спробувати себе на стінці скелелазання та зробити пісочну анімацію, продивитись відеофільм «Хай оживає слово!» та сфотографуватись у фотозоні «Сімейний альбом».

Продовженням свята стало нагородження кращих працівників освіти району грамотами Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації, відділу освіти Бородянської райдержадміністрації.

Святковим концертом привітали педагогів району їх талановиті учні.