Конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бородянської районної ради Київської області

Відділ освіти Бородянської райдержадміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бородянської районної ради, а саме:
– вчитель-логопед – 2 штатні одиниці;
– вчитель-дефектолог (корекційний педагог) – 1 штатна одиниця;
– вчитель лікувальної фізкультури (реабілітолог) – 1 штатна одиниця.
Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Бородянської ра-йонної ради знаходиться за адресою: вул. Шкільна, 2, смт Немішаєве, Боро-дянського району Київської області.
Вимоги до кандидата:
• громадянство України;
• вільне володіння державною мовою;
• вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Фізичне виховання» (лікувальна фізкультура) за спеціалізацією логопеда, олігофренопедагога, тифлопедагога, сурдопедагога. вчителя-реабілітолога (інструктора з лікувальної фізкультури). Стаж роботи за фахом не менше 3 років
Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:
• заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персо-нальних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
• резюме (у довільній формі);
• копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
• копію (копії) документа (документів) про вищу освіту з додатка-ми;
• копію трудової книжки;
• інформацію про особисту адресу електронної пошти та номер контактного телефону для зворотного зв’язку.
Претендент може надавати інші документи, які можуть підтверджувати професійні та/або моральні якості.
Дата і місце проведення конкурсного відбору: смт Бородянка, вул. Центральна, 226 (про дату проведення конкурсу буде повідомлено пізніше).
Умови оплати праці здійснюються відповідно до вимог чинного законодавства.
Прийом документів для участі у конкурсі здійснюється у відділі освіти Бородянської райдержадміністрації з 28.02.2020 по 13.03.2020 до 17.00, за адресою: вул. Центральна, 226, смт Бородянка.
Додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору можна отримати: головний спеціаліст відділу освіти Гапоненко Наталія Володими-рівна, тел. (04577) 5-12-75, 5-15-48, e-mail: osvitabor@ukr.net.