Стратегічна сесія

12 вересня 2019 року відділом освіти Бородянської райдержадміністрації на базі Немішаївського НВК проведено стратегічну сесію «Перспективи розвитку галузі освіти Бородянського району на період до 2027 року та пріорітетні завдання для їх досягнення».

      У сесії взяли участь заступник голови Бородянської райдержадміністрації        В. Корнієнко, начальник відділу освіти  В. Кухар, керівники закладів освіти, заступники з навчально-виховної роботи, вчителі, керівники методичних формувань, працівники  методичного кабінету, позашкільних закладів.

     Начальник відділу освіти  В. Кухар зробила аналіз стан розвитку галузі освіти за 2014 – 2018 роки;  методист методичного кабінету С. Козак ознайомив з інструментами аналізу: «Дерево проблем», «Дерево цілей», «SWOT -аналіз».

     Учасники трьох діалогових груп  визначили основні проблеми, сильні і слабкі сторони, можливості та загрози галузі освіти.

    За результатами роботи в діалогових групах визначено стратегічні напрямки з питань: «Проблема кваліфікованого педагогічного забезпечення», «Рівний  доступ до якісної освіти», «STEM-освіта – крок у майбутнє».